Pagina's

zondag 12 december 2010

Ding #22

Na maanden van coachen, oftewel na maanden van tijd die ik in andere coaches pupillen heb gestoken is de tijd aangebroken om mijn pupillen te bedanken voor hun geweldige inzet, zij die iets hebben gedaan althans. De rest moet nog een keer blijken. Mijn kijk op Bibliotheek 2.0 is helder en duidelijk, we zijn al te laat met een aantal zaken, daarbij vraag ik me terecht (denk ik) af, of we er iets mee gaan doen, we hebben geproeft , gespeeld geprobeerd en hoe verder, wil de bieb kunnen blijven bestaan, dan zullen we naast het fysieke ook digitaal naar de klanten toe moeten, of in ieder geval de mogelijkheid moeten bieden. Maar ja,
Wanneer zou hiervoor het geloof komen, zijn we dan nog op tijd?...

5 opmerkingen:

Tjoeke zei

@Bibliorura gaat 2.0, je hebt het wel ontzettend zwaar (gehad en nog) als ik dit zo lees, vooral dat coachen van "die anderen"....Ik zou me bijna aangesproken voelen, als ik niet beter wist.

Monique zei

Twan, je was een goede caoch, je leverde altijd commentaar (je kreeg wel niet altijd een berichtje terug, want ik had zelf mijn "handen vol" aan 23dingen!).
Ik ben wel blij dat ik bij de 1e lichting zit, dat streven had ik mezelf wel al voorgenomen!
Tot kijk!

rura23 zei

Hei Twan,

Lees via Plaxo je bericht: Je vraagt je af of we nog op tijd komen?? Ik ben ook voorstander. Laten we dan met z'n allen op korte termijn actie ondernemen?? Alleen weet ik niet of de zak met geld voldoende is voor deze mogelijkheden?? Maar misschien zijn er ook goedkopere oplossingen??

23 Dingen zei

Zoals het er nu naar uit ziet, hebben we nog tot 2019 (volgens de extinction timeline). Dat is al over 8 jaar!!! Wat dan?

netsooj zei

@23 dingen,
zouden we in 2019 wel zover zijn dan? Zoals ik nu zie hoe het zijn gangetje gaat ben ik er bang voor, de ouderen worden steeds ouder en ik zie nog weinig jongeren instappen