Pagina's

dinsdag 16 november 2010

gemeenschappelijke hobby's

Zoals jullie niet onbekend is doe ikzelf aan stijldansen, als je dan zo aan het surfen bent over het web kom je nog wel eens iets tegen. Een van mijn collega's doet ook aan dansen, maar wat voor dansen? ik wil jullie het filmpje niet onthouden

9 opmerkingen:

Tjoeke zei

@bibliorura gaat 2.0, Super, ik wist niet dat jij zo goed kan dansen!

Petra zei

Hééééé, we hebben een eigen Ankie van Grunsven binnen ons team. geweldig!!
En jij Twan...dansen....huh???? Is hier ook een filmpje van?

Tjoeke zei

Filmpje nog eens bekeken, nu met geluid. Gaan ze ook nog naar de winkel? Want ze spieken tussendoor op hun boodschappenbriefje, of zijn dat de danspassen?

New kid on the blog zei

He Twan,

Ja dat briefje viel mij ook al op. Ik denk dat het een mooi geval van multitasking is, een doggiedance combineren met het van buiten leren van de bibliorura tarieven!

Enne Twan, dat van dat stijldansen wist ik ookt niet. Dat heb ik vroeger (jeweetwel toen ik nog jong was) ook gedaan, zelfs in een showgroep, hahaha.

Annette zei

Nadat ik het scherm had vergroot, ontdekte ik tussen de deelnemers ook mijn achterburen. Waar youtube al niet goed voor is...!

Monique zei

Ha Twan, ik liet me dit filmpje ook in mijn oren fluisteren en dat ik zéker moest kijken....Ik heb niet alleen gekeken...(ik mis nu een emoticon om te plaatsen!).

Petra zei

Melige meiden

Op het briefje staat gewoon de naam van de hond......

Tjoeke zei

Hoezo Alzheimer????

Dionne zei

Heeft iemand al een reactie naar Ria verstuurd?